Termeni si conditii

Camara Sanagout
Compania care administreaza site-ul www.sanagout.ro, numit in continuare „Camara Sanagout” este SanaGoût Events, cu sediul in Sos Berceni, nr 8, sector 4, Bucuresti.
Camara Sanagout este o platforma de comanda pentru produsele realizate dupa metode traditionale. Efectuarea unei comenzi pe Camara Sanagout reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina.

Comanda pe site
In momentul in care ati gasit produsul dorit, introduceti cantitatea dorita si apasati butonul Adauga. Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi. Puteti repeta aceasta operatiune cu oricare alt produs din oferta. Accesand totalul din sectiunea Cos de cumparaturi veti putea vizualiza toate produsele selectate de catre dvs. pentru cumparare. Din aceasta pagina se pot modifica cantitatile dorite din fiecare produs in parte sau se poate renunta la unele produse. Cand v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu mai trebuie modificate cantitatile sau produsele, urmati pasii pana la finalizarea comenzii.

Descrierea produselor
Toate produsele afisate pe site-ul www.sanagout.ro sunt insotite de o scurta descriere ce cuprinde informatii generale referitoare la caracteristicile acestora, mod de utilizare si ingredientele continute. Imaginile care sunt prezentate pe Camara Sanagout sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi usor de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Pretul
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA (9%). Camara Sanagout va putea desfasura orice si oricand campanii promotionale referitoare la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Camara Sanagout si vor fi facute cunoscute utilizatorilor si potentialilor clienti prin mijloace publicitare considerate oportune.

Modalitati de plata
– plata in numerar la livrarea produselor (ramburs)
– plata in contul bancar (RO73RZBR0000060010692553)

Livrarea produselor
Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid.
Costul transportului e detaliat in pagina Livrare.

Pentru comenzi de peste 250 lei livrarea este gratuita.*
Livrarea gratuită se face prin curier rapid in Romania.Costul transportului pentru comenzi mai mici de 250 lei este de 20 lei.
*Comanda minima 150 lei


Returnarea produselor
Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi etc.). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile de la data primirii denuntarii semnata in original impreuna cu produsele refuzate la adresa Sos Berceni, nr 8, sector 4, Bucuresti.