Emi

Salut, eu sunt Emi

Sunt unul dintre primii angajati SanaGout. Responsabilitatile mele in cadrul firmei sunt de organizare si coordonare echipa si desfasurare eveniment. Cu alte cuvinte sunt Event Manager.

M-am nascut si am crescut in zona de munte, unde datorita activitatii preponderente in turism, ospitalitatea trebuie sa fie o caracteristica innascuta pentru a avea succes. Iar modelul meu in aceasta meserie este chiar mama mea. Ea a reusit ca timp de 30 de ani sa conduca cu succes un restaurant specializat in organizare de evenimente.

In 2006, am venit in Bucuresti avand cu totul alte planuri, fara sa ma gandesc ca voi calca pe urmele mamei… Dar stiti cum e, destinul de urmareste oriunde am merge, iar in 2008 am ajuns sa fiu Event Manager pentru SanaGout. Imi place sa fiu cel mai bun in ceea ce fac si de aceea am invatat foarte multe intr-un timp foarte scurt, apeland, bineinteles, si la experienta mamei.

Printre multele lucruri pe care le-am invatat de la ea de la inceput si mi s-au confirmat in acesti aproape 8 ani de activitate sunt 2 pe care le consider esentiale:

  • fermitatea, rigurozitatea si munca iti aduc respectul si implicarea echipei pe care o conduci;
  • zambetul si deschiderea iti asigura o legatura de succes cu clientul.