Andra

Buna! Eu sunt Andra

Sunt cel mai nou membru al familiei SanaGout. Am venit dintr-un domeniu de activitate complet diferit, domeniul medical, cu idei de schimbare și noutate adânc impregnate în mintea mea. Din fericire, m-am aliniat perfect cu noua strategie SanaGout, acestea fiind elementele principale de unde s-a pornit pe noul drum, cel al reafirmării pe piața de organizări evenimente.

Mă consider intraprenor deoarece privesc SanaGout ca fiind afacerea mea, mai mult decât un simplu job, gradul meu de implicare fiind de 101%.

Sunt o persoană foarte organizată, atentă la detalii și implicată, caracteristici esențiale în activitatea zilnică . Fac parte din echipa de vânzări SanaGout unde am ocazia să interacționez cu foarte multe persoane cărora am plăcerea să le povestesc cu drag despre cine suntem și ce oferim.

Sunt încântată să fac parte din această echipă unde elementul definitoriu este empatia și unde reușim să oferim clienților noștri servicii și produse în deplină conformitate cu cerințele și așteptărilor lor.