Produse de brand

Reprezinta incheierea glorioasa de eveniment pe care toata lumea o asteapta. Restrictiile dispar, dietele sunt uitate, pofta de viata este revigorata la aparitia deserturilor noastre pe bufet.

Coffee Cup

Provocarea de a livra o formă fixă cu umplutură senzaţională ne-a captivat. Libertatea este limita însă inovaţia a fost soluţia noastră, expertiza a susţinut-o, iar rezultatul poate fi gustat, la propriu.

Biscuiți de casă

Sunt cel mai bun „accesoriu” la cafea sau ceai, un ingredient atât de important pentru răsfățul momentelor de încărcat bateriile. Sau pentru îndulcit colegii de serviciu și îmblânzit atmosfera din birou, pentru că oricine este sensibil la amintirile „de acasă”. Mai ales invitații botezului sau nunții pe care o aveți de organizat.

Cozonaci ca ai bunicii

Cele mai dulci amintiri ale copilăriei dumneavoastră vor fi reîmprospătate olfactiv de aroma cozonacilor SanaGout, abia scoși din cuptor. Folosim ingrediente proaspete și nucă din belșug ca să vă oferim adevarata experiență a unei felii pufoase (sau câte doriți) din cea mai iubită prăjitură a românilor. De savurat la sărbători, la mesele în familie, sau fără vreo ocazie specială, doar „la poftă”.

Ți-a plăcut ceva din meniu?

Solicită o ofertă prin completarea formularului dedicat.