Garnituri&Salate

În spatele oricărui fel principal de mare impact stau însoțitorii săi culinari care-l potențează, nuanțează și echilibrează. Creăm farfurii complete, ceea ce înseamnă că acordăm garniturilor și salatelor o atenție la fel de mare precum preparatelor de bază pe care le susțin.

Garniturile, cealaltă jumătate a farfuriei

Nu doar cine se-aseamănă se-adună, ci și cine se completează. Atât în materie de gusturi culinare, cât și profesionale. Garniturile noastre echilibrează felurile principale precum partenerii de afaceri de succes își reglează fin și strâns relația. Reușita unei colaborări profesionale poate începe chiar din farfuria bine echilibrată a invitaților dumneavoastră!

Salatele, vibrația puternică a naturii delicate

Ne folosim de surprinzătoarea combinație dintre delicatețe și vibrația puternică a naturii ca să finisăm cu un aer proaspăt tabloul elegant al mesele sofisticate și hrănitoare pe care le pregătim. Selecția de salate proaspete și ușoare pe care o oferim amintește mereu invitaților de întoarcerea la natură, răsfățându-i, în același timp, cu senzații rafinate, grație dressing-urilor prețioase de a căror alchimie este responsabilă exclusiv bucătăria SanaGout.

Ți-a plăcut ceva din meniu?

Solicită o ofertă prin completarea formularului dedicat.