Feluri principale

Nu pot fi decât la superlativ pentru a reuși să mențină la același nivel de încântare invitații deja impresionați de aperitive. Sunt cea mai puternică declarație a măiestriei noastre în creația iscusită de gusturi, arome și forme culinare.

Preparate calde

Pentru că le servim ascunse sub capace argintii elegante, ele vor fi mereu prima țintă a curiozității invitaților dumneavoastră. Cu atât mai mult nu putem să-i dezamăgim,  nu-i așa? Încercăm mereu să însoțim acest mister cu un efect de maximă încântare la descoperirea lor, atât vizual, cât și gustativ.

Frigărui

Sunt foarte apreciate pentru ușurința cu care pot fi consumate, dar asta nu trebuie să le știrbească din eleganță și savoare. Silueta lor delicată poate ascunde o explozie de arome și poate fi presărată cu o ploaie multicoloră de condimente, astfel încât îi vor atrage și pe cei mai reținuți și-i vor impresiona și pe cei mai mari cunoscători.

Attend Buffet

Aceste demonstrații de artă pură culinară sunt vedetele prețioase ale oricărui bufet, principalul accesoriu cu care completăm imaginea de lux accesibil a evenimentelor pe care le organizăm. Bucatelele de goujon, chiftelutele de risotto, pachețelele de primăvară fac impresie indiferent de gradul de rafinament al invitaților dumneavoastră, însă fără să intimideze, doar să delecteze.

Ți-a plăcut ceva din meniu?

Solicită o ofertă prin completarea formularului dedicat.