Servicii conexe

Suntem maeștri nu doar în prepararea și construcția unui bufet memorabil, ci oferim și servicii adiacente pentru evenimentele speciale, la aceeași calitate extraordinară. Vrem să vă ușurăm munca de organizare, punându-vă la dispoziție pachetul nostru de extins de expertiză în crearea de evenimente de poveste.

Oferim consultanță

Aveți o viziune asupra evenimentului perfect, dar nu știți cum s-o puneți în practică? Sau nu aveți absolut nicio idee, însă știți cu siguranță că urmăriți să vă impresionați invitații? Pentru aceste situații și multe altele legate de începuturile organizării unui eveniment există serviciul de consultanță oferit de echipa SanaGout.

Vă invităm să stabilim o întâlnire! Ne vom cunoaște, vă vom asculta dorințele și nevoile și, în mod sigur, vom turna fundația unui parteneriat de lungă durată. Vă oferim sfaturi, sprijin moral și logistic în dezvoltarea conceptului de eveniment, pe care îl vom pune în practică într-un mod ireproșabil, cu o mare atenție pentru detalii. Vă vom fi alături de la primele idei și până la ultimul invitat care pleacă satisfacut și impresionat de evenimentul dumneavoastră.

Propunem soluții de design

Nu doriți ca bufetul evenimentului dumneavoastră să fie confundat cu multe altele întâlnite la ocazii speciale, nu-i așa? Este o situație neplăcută pe care o putem preveni foarte ușor grație soluțiilor rafinate și ingenioase de design pentru bufet și bar pe care le folosim: înlocuim banalele fețe de masă cu unele prețioase, din catifea, iar platourile comune cu veselă specială, de cea mai bună calitate și impresie vizuală; în plus, grație paletei cromatice bogate, putem adapta elementele de logistică la culorile siglei organizatorului, la tematica evenimentului sau la specificul sălii de festivități care îl găzduiește.

Asortăm aranjamentele florale

Șlefuim ambianța evenimentului dumneavoastră până la rafinament cu cele mai neașteptate, dar impresionant de potrivite, combinații de flori. Construim și amplasăm buchetele pentru delectarea maximă a invitaților, dar fără a-i copleși ori stânjeni olfactiv sau vizual în savurarea ocaziei speciale la care iau parte.

Încurajăm demonstrațiile culinare

Vă împărtășim din secretele meseriei de artizan culinar prin mici demonstrații pline de culoare și măiestrie care vă vor condimenta petrecerea. Aceste momente-spectacol sunt savurate de orice invitat, indiferent de cât de strânsă este relația sa cu mâncarea. În mod sigur, în urma acestor demonstrații impresionante, relația cu partenerul de afaceri – adică dumneavoastră – va fi considerabil mai strânsă.

Încântăm cu degustări de băuturi

Majoritatea invitaților identifică degustările formale de la evenimente cu prezența unui somelier ce transformă într-un spectacol rafinat prezentarea, asocierea, decantarea și aerisirea vinurilor. Într-adevar, acest tip de degustare este cel mai frecvent întâlnit, mai ales la evenimentele corporate, însă și momentele în care centrul atenției este ținut de sortimentele deosebite de bere, băuturi spirtoase ori băuturi cu cafea (cocteiluri sau așa-numitele „latte art”) au început să fie tot mai prezente la ocaziile speciale.

Relaxăm cu soluții de bar și flair bartending

Oricine a văzut în filme un barman jonglând cu sticle de băuturi, așa că se așteaptă la asta și în realitate, mai ales la un eveniment care ridică atât de mult standardele prin preparate servite, design, personal și logistică – așa cum o fac cele organizate de echipa SanaGout. Prin urmare, nu vă puteți dezamăgi invitații, nu? Știm să încălzim atmosfera cu demonstrații magnifice ale barmanilor profesioniști, ajutați de soluțiile inovatoare de bar mobil pe care le propunem. Iar urmarea firească a acestor momente de surpriză și amuzament nu poate fi decât o pleiadă de cokteiluri exotice, delicioase!

Scrie-ne!

Cere o ofertă personalizată!