Evenimente private

Sunt cele mai frumoase momente din viața dumneavoastră, dar, din păcate, organizarea lor vine însoțită adesea de nenumărate griji pentru ca totul să iasă perfect. Lăsați evenimentele speciale în seama noastră, pentru ca aceste zile deosebite să vă rămână în amintire doar prin senzațiile de bucurie și răsfăț.

Aniversări & petreceri

Că e rost de „La mulți ani!”, de felicitări pentru noul job sau de cadou de casă nouă, echipa SanaGout știe să-și ajusteze oferta de servicii și preparate culinare pentru orice tip de ocazie specială cu un număr redus de invitați. Astfel, încurajăm sărbătoritul să se simtă la fel de bine ca orice alt invitat la propria sa petrecere.

Nunți

Alegeți să trăiți relaxat cea mai frumoasă poveste a vieții voastre, ziua în care nenumărate detalii trebuie puse în acord pentru a obține imaginea perfectă, mult visată, a acestui eveniment special. Aveți încredere în creativitatea noastră, în abilitățile organizatorice și meticulozitatea cu care vom construi nunta perfectă, lipsită de griji, începutul ideal pentru o familie.

Botez

Cum poate fi prima petrecere a celui mai mic membru al familiei decât așteptată cu nerăbdare? Vrem să ridicăm de pe umerii proaspeților părinți grija pentru organizarea acestui eveniment deosebit și să le dăm prilejul să se bucure alături de rude și prieteni cărora le-au dus dorul. Singura lor preocupare ar trebui să fie pentru minunea care tocmai le-a îmbogățit viața și care are nevoie de toată atenția lor. Echipa SanaGout va ocroti liniștea și bucuria noii familii prin organizarea unui botez impecabil, de povestit și celui mic atunci când va fi mare.

Scrie-ne!

Cere o ofertă personalizată!