Evenimente corporate

Ne pliem cu stil pe orice solicitare specială de eveniment de afaceri cu cele trei concepte atent plănuite de echipa SanaGoût: Design Events – evenimentele cu poveste specială, Pass-Around Events –  evenimentele discrete, cu preparate și servire selecte și Business Events – clasicele întâlniri cu colegii sau partenerii de afaceri la birou.

Design Events

Preparatele culinare de înalt rafinament sunt, de data aceasta, centrul unei povești gândite în cele mai mici detalii, cu decoruri surprinzătoare, logistica impresionantă și personal intens pregătit pentru a oferi o experiență de excepție invitaților dumneavoastră, personajele principale ale serii.

Oricare dintre scenariile pe care vi le propunem pentru evenimentul dumneavoastră special – „seara medievală”, „înger și demon”, „black & white” – construiește o poveste unică, bazată pe o experiență unică, în care participanții nu au altceva de făcut decât să se lase în voia simțurilor absolut impresionate de tot ce se întâmplă în jur.

Pass-Around Events

Suntem de acord cu motto-ul rafinamentului „less is more” și vă oferim un concept de eveniment care îmbină extrem de abil și într-un mod foarte eficient atenția sporită acordată invitaților cu maxima discreție în întâmpinarea nevoilor lor. Un eveniment pass-around presupune ca invitații să poată alege, nestingheriți și fără să-și întrerupă discuțiile, din preparatele culinare aranjate cu stil pe platouri purtate de ospătari pricepuți în a fi „invizibili” și, totuși, mereu prezenți la nevoie.

Business Events

Adăugăm o tușă de stil întâlnirilor importante de afaceri, training-urilor, banalelor ședințe cu colegii sau chiar pauzei de cafea de la serviciu printr-o experiență culinară deosebită. Vă aducem la birou preparate delicioase, pregătite din ingrediente naturale proaspete, un ajutor însemnat pentru relaxare și socializare profesională. Nu pierdeți timpul dumneavoastră și al echipei cu deplasări la restaurante; în plus, vă păstrați avantajul teritoriului propriu în fața posibililor parteneri de afaceri, impresionându-i și mai ușor, cu ajutorul preparatelor noastre.

Scrie-ne!

Cere o ofertă personalizată!