Evenimente concept

Creativitatea noastră merge și dincolo de arta gastronomică: vă oferim câteva evenimente deosebite, potrivite pentru o zi, o săptămână sau o colaborare pe durată mai lungă. Trebuie doar să aveți curajul să încercați evenimentele concept marca SanaGoût!

Happy Monday

Schimbăm reputația primei zile de lucru a săptămânii: o transformăm din cea mai hulită în cea mai iubită cu jocul Happy Monday! Cu fresh-urile și smoothie-urile delicioase pe care le-am pregătit, energia explodează și întreaga echipă de la birou se revigorează! Iar jocul simplu, dar plin de valoare, care le însoțește aduce aminte tuturor cât de mult îndrăgesc munca pe care o fac.

Prețuri:
Patru tipuri de fresh și smoothie –10 eur/pers + TVA

Ofertă valabilă pentru min 30 de persoane.

Joi Enjoy

Weekendul nu e departe, dar randamentul e pe moarte; cam așa-i ziua de joi, așa că venim pe la voi… cu ceva bun. Oferim colegilor/angajaților dumneavoastră o gură de aer cu o gură de dulce: deserturile noastre amețitoare, însoțite de jocuri de echipă, vor înveseli imediat penultima zi de lucru a săptămânii. Avem o opțiune și pentru cele mai sofisticate gusturi: deserturi raw.

Dați-ne două ore în ziua de joi și vă primiți pofta de muncă înapoi!

Prețuri:
Dulciuri clasice – 10 eur/pers + TVA
Dulciuri raw – 20 eur/pers + TVA

Ofertă valabilă pentru min 30 de persoane.

Călătorie gastronomică în jurul lumii

Spargem monotonia și suprimăm lipsa de inspirație a meselor de la birou cu un concept nou: o călătorie de o săptămână prin gastronomia mai multor popoare. De exemplu, luni ne amintim de vacanța cu preparate din Grecia, marți mâncăm cât putem, ca-n Turcia, miercuri savurăm Italia, ziua de joi este exotică și picantă ca India, iar vineri revenim acasă, tot pentru o masă delicioasă!

Și în această preumblare vom savura nu doar mâncare, dar și acorduri muzicale, pentru o experiență completă cu emoții speciale. Puteți alege să călătoriți gastronomic la micul dejun sau în miezul zilei, iar la sfârșit vom dărui tuturor un cadou simbolic reprezentativ pentru destinația culinară aleasă.

Prețuri:
Mic-dejun – 7 eur/pers + TVA
Prânz – 17 eur/pers + TVA

Ofertă valabilă pentru min 30 de persoane.

Festivalul Salatelor

Salatele noastre nu sunt deloc plictisitoare sau austere, lipsite de gust ori personalitate. Din contră, ies atât de mult în evidență, încât sunt în stare să susțină un adevărat festival, cu gust ideal! Creat pe baza unui concept inedit, Festivalul Salatelor vă invită să vă dați frâu liber înclinațiilor artistice și să vă jucați cu ingredientele noastre sănătoase și gustoase, pentru a rămâne în istorie cu un preparat fresh și delicios, care să vă poarte numele!

 

Prețuri:
15 eur/pers + TVA

Ofertă valabilă pentru min 30 de persoane.

Noi P(b)rânzim

Putem transforma un pranz în cea mai delicioasă și „hrănitoare” ședință a echipei dumneavoastră! Perioadele aglomerate de la birou nu trebuie să vă lipsească de o masă foarte importantă care, poate, pentru mulți dintre colegi, este chiar prima masă a zilei. De asemenea, adăugăm prânzului la birou plus valoare prin jocurile pe care le-am pregătit: un antrenament subtil și delicios pentru munca în echipă.

Prețuri:
15 eur/pers + TVA

Ofertă valabilă pentru min 30 de persoane.

Petrecere de Crăciun

Ce moment e mai potrivit să-ți aduci aminte de copilărie decât Crăciunul? Așa c-am construit petrecerea iernii cu colegii de la birou pe-un lanț de amintiri cu ecou: ne străduim ca totul să fie precum în a invitaților copilarie. De la muzică la mâncare, reamintim generației care-a crescut cu cheia de gât cum se făceau pe vremuri petrecerile în stil mare! Avem „bunătăți ca la mama acasă”, vată de zahăr ca la bâlci, deserturi ca ale bunicii și acadele „ca la turci”.

Prețuri:
20 eur/pers + TVA

Ofertă valabilă pentru min 30 de persoane.

Colecţia „Te Apreciez”

Oamenii din jurul nostru au nevoie să se simtă apreciați și recunoscuți, la fel de mult cum au nevoie să fie recompensați.
Conceptul gusturi deosebite pentru oameni deosebiți s-a născut din dorința de exprimare a aprecierii sincere pentru oamenii din jur și din dorința de a le oferi alături de “mulțumesc” sau“teapreciez”un moment unic de delectare și bucurie, care să confirme faptul că sunt apreciați și să creeze un memento demn de păstrat aproape de suflet.

Prețuri:
Colectia „Te apreciez” Cană = 11 euro + TVA 9% (conține cana, pachet 5 biscuiți 100 gr, broșura, cutie)

Colectia „Te apreciez” Broșura = 7 euro + TVA 9% (conține pachet 15 biscuiți 300gr, broșura)

Colectia „Te apreciez” Cutie = 8 euro + TVA 9% (conține pachet 15 biscuiți 300gr, cutie)

Colectia „Te apreciez” Cutie și Broșura = 9,5 euro + TVA 9% (conține pachet 15 biscuiți 300gr, cutie, broșura)

Ofertă valabilă pentru min 30 de persoane.

Sănătate & Productivitate

Având grijă de starea de bine a colegilor dumneavoastră, aveți grijă de productivitatea companiei pe care o conduceți. Specialistul nostru în nutriție vă poate ajuta afacerea să crească prin simpla reglare a regimului alimentar al angajaților folosind meniuri personalizate. Livrăm pachete pentru prânz și gustări potrivite pentru starea de bine a celor care vă sunt alături zi de zi în drumul spre succes.

Prețuri:
15 eur/pers/zi + TVA

Ofertă valabilă pentru min 30 de persoane.

Scrie-ne!

Cere o ofertă personalizată!