Testimoniale

Oracle

Cristina, Oracle

Ne-am bucurat că am descoperit un produs nou și sănătos. Ne surprindeți de fiecare dată! Și știm că este foarte multă muncă în spate ca totul să ajungă proaspăt și așa cum trebuie la noi.

 Este o plăcere să lucrăm cu voi și să nu existe emoții dacă vor ajunge produsele intacte. 

Ținând cont că e greu să ne dăm seama de multe ori ce mâncăm, faptul că am avut toate ingredientele menționate pe pliant, ne-a prins foarte bine. În plus, oamenii au început să interacționeze în încercarea de a descoperi afinitățile fiecăruia!

Mă bucur foarte tare de colaborarea cu voi și vă mulțumim pentru preparatele proaspete și gustoase pe care le avem de fiecare data!

 

 

Oxygen Tour

Diana, Oxygen Tour

Voi știți ce gust au prieteniile pe termen lung? Vă spunem noi:
♦️ Un gust dulce, acrișor, ușor întrebător „oare ce e asta atât de bună”, care nu te face să te oprești.
? Un miros parfumat de capșunică și zmeurică
? Suflet și implicare, fie că suntem cocoțați în vârf de munte sau la mare.
SanaGoût este partener #Oxigen din 2016. De atunci și până astăzi proiecte, plantari, surprize și multe prietenii. Trecut-au anii ?. Mulțumim #SanaGout pentru că sunteți alături de noi și pentru că ne faceți să ne simțim speciali

Cosmote

Mihaela Radacina, Cosmote

EXCELENT! Acesta a fost cuvantul care a stat pe buzele tuturor. Mancarea foarte gustoasa, modul de prezentare de nota 10, personalul extrem de prompt, flexibil şi amabil. Am apreciat in mod deosebit punctualitatea, profesionalismul şi atitudinea voluntara a celor doi colegi care au fost prezenţi la eveniment.

Aşadar, felicitari! O prestatie foarte reuşita.

Mulţumesc intregii echipe SanaGout in numele COSMOTE!

 

 

Veronica Burlacu

Veronica Burlacu

Am avut o colaborare excelenta cu profesionistii SanaGout pentru asigurarea catering-ului necesar conferintelor de presa si recomand cu caldura atat produsele cat si serviciile pe care le oferă. Incepand cu consilierea pentru alegerea celei mai bune variante de meniu, pana la grija pentru detalii, servirea ireprosabila si produsele proaspete si delicioase, SanaGout reprezinta un partener de incredere, care ofera siguranta faptului ca invitatii evenimentului pe care il gazduiti se vor bucura de o experienta culinara foarte placuta.

Va recomand sa apelati cu incredere la profesionistii SanaGout atat pentru cateringul evenimentelor corporate cat si pentru propria masa de pranz naturala si gustoasa!

VIVA EDIPRESSE

Tiberiu Capudean, VIVA EDIPRESSE

Multi au numit-o «Petrecerea Anului» si imi place sa cred ca asa si este! Cei peste 850 de invitati prezenti la Clubul Diplomatic s-au simtit foarte bine la aniversarea a 10 ani de existenta a revistei noastre.

Vreau sa va multumesc pentru contributia la succesul evenimentului nostru,si sa va spun ca desi a fost prima noastra colaborare, si recunosc – am avut ceva emoţii, evenimentul a fost exact cum ne-am dorit. Atat modul de prezentare a preparatelor si gustul acestora, cat si servirea s-au ridicat la exigentele clientilor nostri.