Povestea SanaGoût

Despre noi

Artizanii cateringului spectaculos, delicios şi sănătos!

O combinație perfectă de alimente senzaționale, idei inspiratoare și personal profesionist

2007 – Acum aproape zece ani, când SanaGout a pornit pe deliciosul drum al cateringului, piaţa românească trecea printr-o explozie de servicii de gen, atât pentru evenimentele private, cât şi pentru zona de corporate. Nici atunci, la început, şi nici în anii de acerbă competiţie pe care i-am traversat nu ne-am pierdut identitatea pe această piaţă atât de aglomerată: am insistat să oferim experienţe culinare deosebite care aduc laolaltă preparate sănătoase şi aranjamente spectaculoase. Iar clienţii noştri ne-au apreciat constanţa şi determinarea.

Ca să ajungem aici, însă, am lucrat temeinic la reţeta succesului nostru cu ingrediente de înaltă valoare: echipamente de ultimă generaţie în domeniul culinar şi o echipă de profesionişti care creează atât preparate, cât şi experienţe culinare excepţionale prin calitate, sofisticare şi detalii inedite.

Până acum, am avut plăcerea să gândim concepte de catering pentru mai mult de 10000 de evenimente şi ne-am implicat total în fiecare implementare, indiferent dacă a fost vorba despre întâlniri restrânse, de familie, sau despre conferinţe cu mii de invitaţi. Adăugăm efectul „uau” preparatelor şi serviciilor noastre la orice scară ar fi acestea solicitate. Orice eveniment merită o doză de rafinament!

Cateringul nu trebuie doar să rezolve nevoia de saţietate a invitaţilor unui eveniment, ci şi să-i şi hrănească cu adevărat, atât trupeşte, cât şi sufleteşte, fără ca vreuna dintre aceste misiuni să fie mai prejos. Astfel încât, SanaGout insistă pe armonia dintre sănătate şi bun gust – atât la propriu, prin savoarea preparatelor noastre, cât şi la cel mai rafinat figurat, prin prezentarea de care acestea beneficiază şi prin serviciile conexe de organizare de eveniment pe care le oferim.

Promovăm arta culinară, nu un simplu proces de producţie alimentară. Dăm valoare alimentaţiei şi o transformăm în hrană prin natura ingredientelor folosite şi prin felul în care o livrăm şi prezentăm clienţilor noştri. Suntem absolut convinşi că mâncarea sănătoasă este un deliciu atât pentru papilele gustative, cât şi pentru ochi.

Impresionăm vizual şi hrănim natural pentru răsfăţul total al invitaţilor dumneavoastră!

Scrie-ne!

Cere o ofertă personalizată!