Echipa

Membrii personalului

Echipa

Adi
Adi
De peste 6 ani imi pun zilnic pregatirea si talentul culinar si artistic in slujba clientilor SanaGout Events. Spun zilnic pentru ca desi nu avem evenimente in fiecare zi, pe mine ma gasesti zilnic in bucataria SanaGout exersand si testand. Fac asta pentru ca la SanaGout avem credinta ca excelenta nu este altceva decat ceea ce facem in mod obisnuit.
Denisa
Denisa
Un partener de suflet, pretuiesc sanatatea si armonia si imi place sa am grija de semeni. Preocuparea mea pentru stilul de viata sanatos si nutritia echilibrata este veche, ceea ce a facut ca SanaGout sa fie si sa ramana pentru mine un proiect irezistibil!
Emi
Emi
Si sunt unul dintre primii angajati SanaGout. Responsabilitatile mele in cadrul firmei sunt de organizare si coordonare echipa si desfasurare eveniment. Cu alte cuvinte sunt event manager.
Andra
Andra
Mă consider intraprenor deoarece privesc SanaGout ca fiind afacerea mea, mai mult decât un simplu job, gradul meu de implicare fiind de 101%. Sunt o persoană foarte organizată, atentă la detalii și implicată, caracteristici esențiale în activitatea zilnică.