Campania Lunii

Cadouri pentru îndulcit un Paşte deosebit

Masa de Paşte fără preparatele culinare specifice este nu doar incompletă, ci de neimaginat, mai ales fără deserturile-vedetă! Dar numai o gazdă bună cunoaşte eforturile deosebite cu care aceste momente festive sunt construite.

Le cunoaştem şi noi, aşa că am hotărât să-ţi dăm o mână de ajutor, ca să te poţi ocupa de restul pregătirilor mai cu spor: lasă-ne să te îndulcim în aceste momente speciale alături de familie şi prieteni cu deserturile ideale, frământate cu suflet de artizanii noştri cofetari.

Le cerere, ţi le putem oferi, pentru un plus de savoare, şi alături de vinuri fine, într-o prezentare aparte: pachete sau cutii cadou, pentru a putea dărui bucuria mai departe cuiva drag. Iată propunerile noastre speciale pentru sărbătorile pascale:

Cozonac cu nucă şi cacao

Tradiţional în esenţă, dar îmbogăţit cu a noastră experienţă deosebită în gastronomie, va fi tuşa de deliciu şi răsfăţ care va încheia triumfal festivul ospăţ.

Preţ: 50 de lei (1 kg)

          25 de lei (500 g)

 *Cantitate minima 10 bucăţi

 

Cozonac cu mac

Acest desert uşor, din ingrediente naturale, contrabalansează provocările culinare ale mesei pascale. Este dulcele tradiţional ideal pentru cafeaua de final.

Preţ: 25 de lei (500 g)

  *Cantitate minima 10 bucăţi

 

Pască Cheese-cake

Nici primăvara nu mai e ce-a fost, nici pasca nu se mai poartă în stil tradiţional: a trecut printr-o schimbare la faţă, în mod natural, o admirabilă transformare într-un cheese-cake plin de savoare!

Preţ: 55 de lei (500 g)

 *Cantitate minima 10 bucăţi