Ceva dulce mult aduce şi la petrecerile de companie

Ceva dulce mult aduce şi la petrecerile de companie

Un eveniment corporate nu trebuie să fie unul scorţos, pentru că e un prilej de bucurie, nu o şedinţă de lucru. Este ca un „desert” pe care îl oferiţi echipei, după luni bune de muncă. Şi ce desert este acela fără un gust dulce?

Dat fiind că evenimentele corporate au o natură mai „oficială” decât cele de familie, de exemplu, cei care le organizează – sau dau comanda de organizare firmelor de catering – au tendinţa să omită candy barul din desfăşurarea lucrurilor. Într-adevăr, acest colţ delicios reprezintă un cost în plus, însă avantajele pe care le oferă trag mai greu în balanţă:

Un candy bar e un lucru firesc la orice eveniment. Toată lumea se aşteaptă la desertnu doar doamnele, deci invitaţii ar fi extrem de dezamăgiţi dacă masa nu s-ar încheia cu ceva dulce, corect? Candy barul este catalizatorul de endorfine, înveseleşte atmosfera şi încurajează socializarea. OK, poate alcoolul face asta în mod normal, dar gândiţi-vă la evenimentele din miezul zilei, la care puţină lume este dispusă să bea.

Un candy bar poate fi foarte bine o amintire în sine. În cele mai multe dintre cazuri, invitații de la o nuntă sau un botez îşi vor aminti, peste ani, mai degrabă cum arăta tortul decât din ce a fost format aperitivul. Candy barul poate juca, în cazul petrecerilor corporate, rolul spectaculos al tortului, dând organizatorilor şansa să-şi impresioneze invitaţii şi, prin aceasta, să marcheze evenimentul în amintirea lor.

Un candy-bar special poate fi un ajutor excepţional pentru un eveniment tematic. Datorită numeroaselor posibilităţi de personalizare – prin culori, forme, compoziţii, accesorii – un candy bar poate fi foarte versatil şi foarte util în susţinerea temei evenimentului. Acesta poate completa foarte bine, atât din punct de vedere al gustului, cât şi din punct de vedere vizual peisajul gastronomic al evenimentului.

Un candy bar inovator poate fi un „cârlig” pentru noi colaboratori. Ca şi mâncarea în sine, şi aranjamentul, şi servirea, la fel şi candy barul este o contribuţie la cartea de vizită a firmei de catering la locul evenimentului. Fiecare invitat al acelui eveniment este un potenţial viitor client, iar candy barul reprezintă un spaţiu foarte ofertant pentru desfăşurarea creativităţii maestrului cofetar.

Aşadar, candy barul nu numai că nu trebui neglijat în organizarea unui eveniment corporate, ci chiar are nevoie de atenţie specială, pentru că este un instrument foarte bun atât pentru impresionarea invitaţilor, cât şi pentru promovarea măiestriei, bunului gust şi profesionalismului firmei de catering.